VILT Workshop

serie van 3 bijeenkomsten – Herfst 2018

De herfst maakt dat we langzaam weer naar binnen keren. Dit proces nodigt automatisch uit tot reflectie. Daarom maken we in deze workshop een reis in zachtheid en warmte, in beweging en stilte.

Onder begeleiding van Birgit van de Weijer (holistisch massagetherapeut – Losjes in Balans) werk je in drie ochtenden aan een persoonlijk viltobject, omlijst met geleide meditatie en gezellig samen aan het werk zijn.

We maken een object waarvan het hart bestaat uit een kleine (edel)steen die symbool staat voor jouw innerlijk vuur, hart of wens. Het mag een mineraal of edelsteen zijn van jezelf, of je kunt er één bij mij uitzoeken.

De oefeningen en het vilten kunnen een ingang zijn naar het voelen en zichtbaar maken van jouw persoonlijke proces in ontwikkeling. Het (her)ontdekken van je kwaliteiten of de stappen die je wil gaan zetten in de toekomst.

De ochtenden zijn bedoeld als rustpunt, om jezelf op te laden en te verbinden met je innerlijk weten en vuur. We werken in een kleine groep van max. 6 – 8 personen.

Voor deze viltworkshop heb je geen viltervaring nodig. In een inspirerende ruimte gaan we aan de slag met wol. Een natuurlijk materiaal in een explosie van kleuren of juist in natuurlijke tinten.

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden? Bel of mail mij.

Birgit telefoon: 06 83533726
Mail naar: birgit@losjesinbalans.nl

De workshops zijn bij Praktijk Losjes in Balans.
Het adres is: Laan van Meerdervoort 545, Den Haag

Data: Donderdagochtenden 6/9, 13/9 en 20/9 van 10:00 – 12:30 uur

De kosten voor deze workshops zijn: € 30,00 per ochtend.
Dit is inclusief btw, materiaal, edelsteen, koffie/thee en iets lekkers.